Coronatest Tarieven

Onze objectieve criteria

Coronatesttarieven.nl vergelijkt een groot aanbod aan commerciële corona-testlocaties op basis van objectieve criteria. Hieronder vindt u een overzicht van de objectieve criteria (en evt. uitleg daarvan) op basis waarvan wij commerciële corona-testlocaties met elkaar vergelijken.

Alle op onze site aangesloten testlocaties gebruiken uitsluitend door het RIVM-gevalideerde testen.

Hier vindt u de naam van commerciële-(snel)teststraat. Het komt vaak voor dat een ondernemer meerdere teststraten runt, let er daarom goed op dat u niet een afspraak maakt bij de verkeerde locatie van een teststraat!

Het is voor u van belang waar de corona-testlocatie zich bevindt. Wij proberen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven waar de commerciële corona-testlocaties zich bevinden. Op het moment staan niet alle corona-testlocaties op deze site vermeld, maar wij werken er elke dag om ons aanbod voor u te vergroten. 

Bent u een eigenaar/medewerker van een commerciële testlocatie, en ziet u uw locatie niet staan en/of wilt u ook op deze site vindbaar zijn? Vul dan ons contactformulier in onderaan de Over ons pagina en dan nemen wij contact met u op!

De postcode van de teststraat vermelden wij om het zoek- en vind gemak te vergroten.

Hier vindt u welk bedrag de aanbieder rekent voor het afnemen van een PCR-test.

Hier vindt u welk bedrag de aanbieder rekent voor het afnemen van een PCR-test, en het maken van een reiscertificaat.

Let bij het maken van een afspraak bij een commerciële corona-testlocatie voor een PCR-test i.c.m. een reiscertificaat goed op de internationale geldigheid van het reiscertificaat, en of dit certificaat geldig is voor de bestemming van uw keuze. In het verlengde daarvan, let ook op de taal van het certificaat, en of deze op de bestemming van uw keuze wordt geaccepteerd.

Hier vindt u welk bedrag de aanbieder rekent voor het afnemen van een corona-sneltest.

Hier vindt u welk bedrag de aanbieder rekent voor het afnemen van een sneltest, en het maken van een reiscertificaat.

Let bij het maken van een afspraak bij een commerciële corona-testlocatie voor een sneltest i.c.m. een reiscertificaat goed op de internationale geldigheid van het reiscertificaat, en of dit certificaat geldig is voor de bestemming van uw keuze. In het verlengde daarvan, let ook op de taal van het certificaat, en of deze op de bestemming van uw keuze wordt geaccepteerd.

Hier vindt u welk bedrag de aanbieder rekent voor het afnemen van serologische test.

Het is mogelijk dat de soorten corona-(snel)testen per locatie verschillen in hun manier van afname. Zo is het mogelijk om u middels een (snel)test op corona te laten testen door een uitstrijk te laten nemen van slijm uit uw neus, keel of beide. Heeft u een voorkeur voor de manier waarop de uitstrijk bij u wordt afgenomen? Let dan op bij het maken van uw keuze voor een testlocatie.

In de meeste gevallen moet er extra betaald worden om van deze service gebruik te maken. Als dat zo is, staat er een “ja, €” onder het kopje “speeksel”. 

Biedt deze aanbieder corona-(snel)testen aan voor bedrijven/organisaties op locatie?

Biedt deze aanbieder corona-(snel)testen aan huis aan?

Sommige commerciële corona-(snel)teststraten bieden een spoed service aan voor de PCR-test (met of zonder reiscertificaat). Handig wanneer u bijvoorbeeld binnen 24 ergens heen vliegt, of om een andere reden snel de uitslag moet hebben. 

In de meeste gevallen moet er extra betaald worden om van deze service gebruik te maken. Als dat zo is, staat er een “ja, €” onder het kopje “spoed”.

Is deze commerciële corona-(snel)teststraat in het weekend geopend?